Pages Menu
Categories Menu

SES-uri Proiect 146180

Structuri de Economie Sociala - SES - RUCO Romania
Structuri de Economie Socială înființate în cadrul proiectului:

1. ROMANIAN USED COOKING OIL SRL este depozitul central cu sediul în București. Are ca domeniu de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase, având Codul CAEN 3811. Echipa este compusă din 4 angajați.

2. RUCO CONTAB SRL este structura de economie socială din București, cu un număr de 4 angajați.

3. RUCO CLEAN CARS SRL este structura de economie socială din județul Timiș. Are ca domeniu de activitate întreținerea autovehiculelor, având Codul CAEN 4520. Echipa este formată din 6 persoane.

4. RUCO CARAȘ SEVERIN SRL este structura de economie socială din județul Caraș Severin. Are ca domeniu de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase, având Codul CAEN 3811. Echipa este compusă din 4 angajați.

5. RUCO VÂLCEA SRL este structura de economie socială din județul Vâlcea. Are ca domeniu de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase, având Codul CAEN 3811. Echipa este compusă din 4 angajați.

6. RUCO TIMIȘ SRL este structura de economie socială din județul Timiș. Are ca domeniu de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase, având Codul CAEN 3811. Echipa este compusă din 4 angajați.

7. RUCO OLT SRL este structura de economie socială din județul Dolj. Are ca domeniu de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase, având Codul CAEN 3811. Echipa este compusă din 4 angajați.

8. RUCO CONSTANȚA SRL este structura de economie socială din județul Constanța. Are ca domeniu de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase, având Codul CAEN 3811. Echipa este compusă din 4 angajați.

9. RUCO BRĂILA SRL este structura de economie socială din județul Brăila. Are ca domeniu de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase, având Codul CAEN 3811. Echipa este compusă din 4 angajați.

10. RUCO GL SRL este structura de economie socială din județul Galați. Are ca domeniu de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase, având Codul CAEN 3811. Echipa este compusă din 4 angajați.

11. RUCO Ilfov SRL este structura de economie socială din zona Ilfov. Are ca domeniu de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase, având Codul CAEN 3811. Echipa este compusă din 4 angajați.