Pages Menu
Categories Menu
Lansarea Structurii de Economie Socială „Centru depozitare deşeuri nepericuloase”

Lansarea Structurii de Economie Socială „Centru depozitare deşeuri nepericuloase”

În data de 27.03.2015, cu începere de la ora 15:00, a avut loc lansarea Structurii de Economie Socială „ROMANIAN USED COOKING OIL S.R.L.” în cadrul hotelului Siqua, Calea Plevnei, nr. 59A, din Bucureşti, eveniment organizat în cadrul proiectului „Competent și ocupat pe piața muncii” (ID 146180).

SES-ul înfiinţat va desfăşura activităţi de preluare, stocare şi livrare uleiuri uzate. Preluarea uleiului uzat se va realiza de la cele 8 unităţi din reţea şi de la alte firme mici cu acelaşi profil de activitate. Structura de Economie Socială îşi va desfăşura activitatea cu 3 angajaţi: 1 manager de SES şi 2 muncitori în depozit.

Prin colectarea uleiurilor uzate se va proteja mediul, împiedicând deşeurile de uleiuri să penetreze sursele de apă şi solul şi să afecteze flora şi fauna, contribuindu-se astfel la creşterea calităţii vieţii viitorilor beneficiari şi a întregii comunităţi.

La eveniment au fost prezenţi toţi reprezentanţii structurilor de economie socială înfiinţate în cadrul proiectului şi persoanele interesate de modul în care se colectează şi se prelucrează uleiul uzat. Participanţii la eveniment au primit mape personalizate cu imaginea vizuală a Structurii de Economie Socială „Ruco – colectare ulei uzat”.