Pages Menu
Categories Menu
Lansarea Structurii de Economie Socială „Centru colectare deşeuri nepericuloase rural, judeţul Constanţa”

Lansarea Structurii de Economie Socială „Centru colectare deşeuri nepericuloase rural, judeţul Constanţa”

În data de 11.09.2015, cu începere de la ora 15:00 a avut loc lansarea Structurii de Economie Socială „SC RUCO CONSTANŢA S.R.L.” în cadrul Complexului hotelier Dunărea, str. Dunării, Eforie Nord, judeţul Constanţa.

SES-ul înfiinţat va avea obiect principal de activitate colectarea deşeurilor nepericuloase, în special a uleiurilor alimentare uzate.

Compania vine în sprijinul agenţilor economici, desfăşurând activităţi de colectare standardizată, stocare pe termen scurt şi livrare a uleiului alimentar uzat în vederea transformării acestuia în biocombustibil sintetic. Activitatea companiei se va desfășura cu 4 angajați (1 manager SES și 3 agenți contracte).

Structura de Economie Socială va promova astfel conceptul de Economie Socială ca instrument de dezvoltare durabilă, adresat creşterii calităţii vieţii. Dezvoltarea Economiei Sociale este un domeniu relevant faţă de politicile strategice atât din România cât şi din UE, contribuind la protejarea mediului înconjurător.

La eveniment au fost prezenţi toţi reprezentanţii structurilor de economie socială înfiinţate în cadrul proiectului şi persoanele interesate de modul în care se colectează şi se prelucrează uleiul uzat.