Pages Menu
Categories Menu
Peste 450 de persoane defavorizate au urmat cursurile organizate în cadrul proiectului „Competent și ocupat pe piața muncii”

Peste 450 de persoane defavorizate au urmat cursurile organizate în cadrul proiectului „Competent și ocupat pe piața muncii”

Pe durata proiectului, 780 de persoane provenite din grupurile vulnerabile au beneficiat de servicii de ocupare, iar dintre acestea, peste 450 au participat la cursurile de formare profesională derulate în mai multe regiuni ale țării. În total, 17 serii de cursuri au fost organizate în București, dar și în județele Timiș, Arad, Constanța, Galați și Olt.

Beneficiarii s-au specializat în următoarele meserii: agent de vânzări, agent de curățenie, contabil, agent de securitate, lucrător în comerț și lucrător în structuri pentru construcții. În timp ce în cazul agenților de vânzări au fost organizate cursuri de perfecționare, pentru restul meseriilor au fost derulate fie cursuri de inițiere, fie cursuri de calificare.

În total, din cele 458 de persoane înscrise, 432 au absolvit cursurile organizate în cadrul proiectului, astfel că procentul de promovare a depășit 94%. La finalizarea cursurilor, absolvenții au primit o subvenție și au obținut diplome certificate CNFPA. În plus, aceștia au posibilitatea de angajare în cadrul Structurilor de Economie Socială înființate în cadrul proiectului „Competent și ocupat pe piața muncii”.

Descarcă situația cursurilor organizate în cadrul proiectului