Pages Menu
Categories Menu
Al treilea târg de locuri de muncă din regiunea Sud Vest Oltenia

Al treilea târg de locuri de muncă din regiunea Sud Vest Oltenia

În data de 25.08.2015 a avut loc târgul de locuri de muncă din regiunea Sud Vest Oltenia organizat în cadrul proiectului ”Competent și ocupat pe piața muncii”.

Acesta este cel de-al treilea târg de locuri de muncă organizat în cadrul proiectului din cele 4 care trebuie organizate în fiecare regiune de implementare a proiectului.

Evenimentul a avut loc în localitatea Scorniceşti, judeţul Slatina, cu începere de la ora 10:00. Târgul de locuri de muncă și-a propus să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile aflate în grupul ţintă al proiectului. Așadar au fost invitaţi să participe agenţii economici care oferă un loc de muncă şi orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.

La târg au participat aproximativ 80 de beneficiari şi 7 agenţi economici. Persoanele inactive și cele interesate de un loc de muncă au avut ocazia de a discuta cu mai mulţi angajatori, de a-şi completa un CV şi de a participa la un interviu cu agenţii economici invitaţi la târg.

Locurile de muncă au fost diverse, axându-se mai ales pe domeniile în care proiectul a organizat cursuri de calificare – agent de curăţenie, agent securitate, lucrător în comerţ.

La finalul târgului, participanţii au avut ocazia de a evalua calitatea serviciilor oferite în cadrul târgului de locuri de muncă și de a-și aduce aportul cu privire la îmbunătățirea următoarelor târguri de locuri de muncă organizate.