Pages Menu
Categories Menu
Al doilea târg de locuri de muncă din regiunea Sud Est

Al doilea târg de locuri de muncă din regiunea Sud Est

În data de 25.06.2015 a avut loc târgul de locuri de muncă din regiunea Sud Est organizat în cadrul proiectului ”Competent și ocupat pe piața muncii” (ID 146180).

Acesta este cel de-al doilea târg de locuri de muncă organizat în cadrul proiectului din cele 4 care trebuie organizate în fiecare regiune de implementare a proiectului.

Târgul de locuri de muncă și-a propus să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile aflate în grupul ţintă al proiectului. Așadar au fost invitaţi să participe agenţii economici care oferă un loc de muncă şi orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.

La târg au participat peste 50 de beneficiari şi numeroși agenţi economici. Persoanele inactive și cele interesate de un loc de muncă au avut ocazia de a discuta cu mai mulţi angajatori, de a-şi completa un CV şi de a participa la un interviu cu agenţii economici invitaţi la târg.

Locurile de muncă au fost diverse axându-se mai ales pe domeniile în care proiectul organizează cursuri de calificare – agent vânzări, agent de curăţenie, contabilitate, lucrător în comerţ.

La finalul târgului participanţii au avut ocazia de a evalua calitatea serviciilor oferite în cadrul târgului de locuri de muncă și de a-și aduce aportul cu privire la îmbunătățirea următoarelor târguri de locuri de muncă organizate.