Pages Menu
Categories Menu
Primul târg de locuri de muncă din regiunea Bucureşti-Ilfov

Primul târg de locuri de muncă din regiunea Bucureşti-Ilfov

În data de 27.03.2015 a avut loc târgul de locuri de muncă din regiunea Bucureşti-Ilfov. Acesta este primul târg de locuri de muncă organizat în cadrul proiectului „Competent și ocupat pe piața muncii” (ID 146180) din cele 4 care trebuie organizate în celelalte regiuni de implementare.

Târgul de locuri de muncă a fost menit să faciliteze accesul pe piaţa forţei de muncă a persoanelor aflate în grupul ţintă al proiectului şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Au fost invitaţi să participe agenţii economici care oferă un loc de muncă şi orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.

La târg au participat 50 de beneficiari şi 7 agenţi economici. Persoanele interesate de un loc de muncă au avut ocazia de a-şi completa un CV şi de a participa la un interviu cu agenţii economici invitaţi la târg. Locurile de muncă au fost diverse axându-se mai ales pe domeniile în care proiectul organizează cursuri de calificare – agent vânzări, agent de curăţenie, contabilitate, agent securitate, lucrător în comerţ, lucrător în structuri pentru construcţii.

La finalul târgului participanţii au avut ocazia de a completa un chestionar prin care să evalueze calitatea serviciilor oferite în cadrul târgului de locuri de muncă.