Pages Menu
Categories Menu
Lansarea Structurii de Economie Socială „Servicii contabilitate în Economia Socială”

Lansarea Structurii de Economie Socială „Servicii contabilitate în Economia Socială”

În data de 29.03.2015 a avut loc lansarea Structurii de Economie Socială SC. RUCO CONTAB SRL, în cadrul hotelului Siqua, Calea Plevnei, nr. 59A, din Bucureşti, începând cu ora 16:30. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul proiectului „Competent și ocupat pe piața muncii” (ID 146180).

SES-ul înfiinţat îşi propune să furnizeze soluţii de contabilitate pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Firma va oferi: servicii de contabilitate (contabilitate primară, contabilitate de gestiune, contabilitate financiară), servicii personal (resurse umane, salarizare), servicii consultanţă (consultanţă fiscală, consultanţă financiară).

Activitatea firmei se va desfăşura cu 3 angajaţi: 1 manager de SES şi 2 contabili. Structura de Economie Socială de contabilitate a fost stabilită în baza nevoii de gestionare contabilă a tuturor structurilor de economie socială înfiinţate pentru optimizarea activităţilor.

40 de persoane au participat la eveniment, printre care s-au regăsit reprezentanţii tuturor Structurilor de Economie Socială din proiect şi persoane interesate de soluţiile de contabilitate pe care firma îşi propune să le furnizeze. Participanţii la eveniment au primit mape personalizate cu imaginea vizuală a Structurii de Economie Socială „Ruco – contabilitate”.